«بیواره» از «پروجریا – عقب گرد به جلو» گفت/ حضور در میدان جنگ

سام بورنگ

رسانه نوا – یکی از اعضای گروه موسیقی «بیواره» با اشاره به جزییات آلبوم «پروجریا- عقب گرد به جلو» از فراز و فرودهای حضور گروه های نوپای موسیقی در فرآیند تولید و بازاریابی محصولات فرهنگی سخن گفت.

امین رفیعی‌نیا خواننده، نوازنده و آهنگساز و یکی از اعضای اصلی گروه موسیقی «بیواره» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره انتشار آلبوم «پروجریا – عقب گرد به جلو» بیان کرد: «بیواره» یک گروه ایرانی است که پاییز سال ۸۸ همراه با یکی از دوستانم به نام مانی مقصودلو در تهران تشکیل شد. این گروه هم مانند اغلب گروه های موسیقی راک در ایران با فراز و فرودهای زیادی رو به رو شد اما سال ۹۱ در نهایت تصمیم گرفتیم اولین آلبوم گروه را در استودیو «صبا» ضبط کنیم که بعدها «پروجریا – عقب گرد» نام گرفت. در این فاصله روزبه طلایی نوازنده درامز نیز به گروه ما پیوست و زمانی بالغ بر یک سال و چند ماه را صرف تولید آلبوم کردیم.

وی با اشاره به روند تولید و صدور مجوز آلبوم گروه گفت: خوشبختانه با حمایت هایی که از سوی استودیو صبا صورت گرفت و آنها تصمیم داشتند که این آلبوم به صورت رسمی در بازار موسیقی منتشر شود، این تلاش ها ثمر داد و ما موفق شدیم هشتم مهر ماه امسال از اولین آلبوم گروه «بیواره» رسما رونمایی کنیم. گروه «بیواره» در آلبوم «پروجریا – عقب گردبه جلو» به زبان فارسی می خواند و ما خود را محدود به سبک خاصی نکردیم و طبیعتا به فراخور محتوایی که دنبال آن هستیم از نشانه های سایر سبک های موسیقی مانند الکترونیک و پاپ هم استفاده می کنیم. ما این اشتیاق را داریم که با کمک رسانه ها و کسانی که به این نوع موسیقی ها علاقه مندند شرایطی فراهم شود که بدانند اصولا آثاری از این دست هم در بازار موسیقی ایران منتشر می شود.

این نوازنده و آهنگساز در بخش دیگری از صحبت های خود توضیح داد: انتشار این آلبوم اولین تجربه رسمی ما بود و به دلیل شرایطی که بود حتی فکر نمی کردیم بشود برای برخی از شعرها و موزیک ها مجوز گرفت اما بالاخره پیگیری ها نتیجه مثبتی برای ما داشت و با اینکه این فرآیند پیگیری از زمان ساخت کارها تا انتشار آلبوم چهار سال طول کوشید اما ما موفق شدیم  آلبوم را منتشر کنیم. بنده اعتقاد دارم برای ورود به فرآیند تولید و ارائه آثار فقط باید جنگید اما مشکل دیگری هم وجود دارد اینکه در شرایط فعلی هر گروه یا خواننده می خواهد به تنهایی در این فضا حضور داشته باشد و همین موضوع سرمنشا بروز رقابت بی دلیلی شده است.

رفیعی نیا تصریح کرد: درست است که کسی خارج از فضای موسیقی ما از این نوع موسیقی حمایت نمی کند ولی خودمان که می توانیم از یکدیگر حمایت کنیم. ما این همه پتانسیل بالقوه داریم که کافی است با اعتماد به یکدیگر و تنها درگیر فروش نبودن، دغدغه های خودمان را متمرکز کنیم تا همه در این عرصه دیده شویم. به اعتقاد من موسیقی جدی اگر رشد کند همه رشد می کنند. من بر این باورم استفاده از اینترنت، شکل گرفتن پادکست های جدید، فعالیت در شبکه های اجتماعی و … کمک بسیاری برای دیده شدن و شنیده شدن می کند ضمن اینکه در نهایت این نوع موسیقی نیازمند حمایت ناشران و شرکت های پخش هم است و در صورت ایجاد نشدن چنین فضایی فشارهای اقتصادی دیگر اجازه کار کردن را از ما می گیرد. من کارشناس مسائل اقتصادی نیستم که بخواهم راهکار درستی را در این مورد ارائه دهم اما بر این باورم ناشرها باید در این حوزه ریسک و سرمایه گذاری کنند چرا که این نوع موسیقی هم مخاطب کمی ندارد.

وی در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به فعالیت های آینده گروه «بیواره» توضیح داد: ما همزمان با مراحل نشر «پروجریا» حدود یک سال است که کار روی آلبوم دوم را شروع کرده ایم. البته کلی تراک و تم ضبط کردیم تا در نهایت از بین آنها به انتخاب نهایی برسیم. این در حالی است که برنامه ریزی هایی نیز برای برگزاری کنسرت در ۶ ماه دوم سال جاری و بهار سال آینده انجام داده ایم که امیدوارم به مرحله اجرا برسد.

دیدگاه شما

جدیدترین رویداد موسیقی

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

ناصر چشم آذر

محل برگزاری: مرکز همایش های برج میلاد

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

رضا صادقی

محل برگزاری:

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

سیروان خسروی

محل برگزاری: مرکز همایش های برج میلاد

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

ماکان بند

محل برگزاری: سالن میلاد نمایشگاه بین المللی